Strada Episcop Melchisedec Ștefănescu 1

info@uvsar.ro

}

Program: Luni – Vineri: 09:00 – 17:00

}

Program:

Luni – Vineri: 09:00 – 17:00
w

Corespondență:

info@uvsar.ro

Adresa

Strada Episcop Melchisedec Ștefănescu 1

Securitate și integrare socială

eAjutor reprezintă un sistem performat de teleasistență și teleîngrijire care răspunde situațiilor de urgență medicală, insecuritatea personală, singurătatea sau izolarea socială prin furnizarea de supraveghere prevetivă, informare, educare, resurse și mijloace de susținere/suport pentru a le rezolva. Printre misiunile serviciului eAjutor se identifică susținerea permanentă a persoanelor vulnerabile în viața de zi cu zi, promovând independența în comunitate și solidaritatea între generații care trebuie să devină prioritară în cadrul preocupărilor societății noastre.

Programul are ca scop înlăturarea izolării, intituționalizării dar și a incapacității de a cere ajutor, furnizând astfel informații cu privire la educația medicală și coordonarea resurselor de îngrijire, facilitând creșterea duratei și calității vieții în rândul populației.

Principalii beneficiari sunt pensionarii și vârstnicii, persoanele singure sau izolate, bolnavii cronici, pacienții îngrijiți la domiciliu, persoanele externate recent, persoanele cu dizabilități, copii sau viitoarele mame. Persoana vulnerabilă primește un dispozitiv (telefon mobil, fix, ceas sau brățară) pe care îl activează prin intermediul butonului pentru a fi asistat cu orice problemă de sănătate sau problemă care îi poate pune viața în pericol.

Spiritul dispecerizării serviciilor de asistență comunitară și monitorizare cu ajutorul telefonului mobil și al unui sistem de răspuns rapid al dispecerilor specializați îl constituie prevenția, pentru persoanele aflate în situația de risc socio-medical, sprijinul pentru autorități, reducerea costurilor aferente intervențiilor de urgență și siguranța pentru aparținători știind că cei dragi sunt monitorizați încontinuu de personal medical acreditat cu competențe în primul ajutor medical.

eAjutor acționează în urgențe medicale sau de securitate personală. În cazul unei căderi, imobilizări sau altă incapacitate generată de o situație medicală, eAjutor răspunde prompt 24/24 de ore, 7/7 zile, 365 zile, asigurând monitorizarea medicală, primul răspuns și integrarea imediată cu serviciile de urgență furnizate de sectorul public.

Sistemul crește durata și calitatea vieții, asigură independență și mobilitate ridicată, păstrează demnitatea personală și scade cheltuielile de îngrijire a sănătății.

Acesta combate incapacitatea de a cere ajutor, asigură informarea și accesul la servicii medicale sau sociale dedicate și oferă posibilitatea de a rămâne în locuința proprie. Catalizator al solidaritații intre generații, eAjutor asigură o legătură operațională permanentă între apaținători, furnizori de îngrijiri la domiciliu, medici de familie și alte domenii de interes.

Peste 20% din populația vârstnică a României (65+) are nevoie de îngrijire la domiciliu și numai 0.23% beneficiază concret de aceste servicii conform unui studio recent privind îmbunătățirea siguranței îngrijirii la domiciliu.”

După inițierea butonului de panică, inițiem un protocol personalizat conform bazei de date și apelăm concomitant serviciile de urgență, aparținătorii și medicul de familie.

Astfel monitorizăm urgența și posturgența astfel încât creștem calitatea intervenției scurtând totodată timpul.

Scopul prezentei aplicații este de a facilita managementul apelurilor socio-medicale în cadrul unui dispecerat.

Aplicația menționată este alcătuită din 5 module integrate ce se reunesc într-un modul principal utlizat de call center și dispeceratul eAjutor.

Vă stăm la dispozitie.

Ne puteți apela de Luni până Vineri între orele 09:00 – 17:00 sau contacta pe adresa de email info@uvsar.ro.

În cazul unor situații urgente, apelați numărul 0336 914.

Atenție! Numărul UVSAR 0336 914, este un număr de urgență propriu.

A nu se confunda cu numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Strada Episcop Melchisedec Ștefănescu 1

Telefon: +4 0336 401 480 / 0336 914

CAPTCHA image