Stiri

17/04/2020

În fiecare zi din ultimele șase săptămâni, am sunat gălățenii, le-am monitorizat starea de sănătate, le-am centralizat și încercat, cât și cum am putut mai bine, să le rezolvăm nevoile.

Vinerea Mare este una din acele multe zile în care am făcut același lucru. Mulțumită prietenilor noștri de la Sprijin pentru Comunitate si Asistenta Umanitara, precum și a donației ... See more

16/04/2020

În prima linie nu sunt numai cei pe care îi vedem zilnic, ci și cei cărora le auzim vocea telefonic. Sunt voluntarii de la UVSAR care au grijă de gălățenii aflați în dificultate pe fondul COVID19, le centralizează nevoile și acționează acolo unde există situații speciale.

Donațiile se pot face în contul RO48 BRDE 180S V264 2676 1800, deschis la BRD Galați, beneficiar ... See more

08/04/2020

Tot aici suntem, cu energie și dedicare și amintindu-ne de oamenii care sprijină eforturile noastre.

Astăzi este rândul prietenilor de la GLO Marine, cărora le mulțumim pentru că s-au gândit să ne dea o mână de ajutor în această perioadă.

#noisuntemlamuncapentruvoi
#voistatiacasapentrunoi
#COVID19vomînvinge

07/04/2020

Lupta împotriva COVID19 se mută și înafara Centrului de Monitorizare și Comunicare.

Voluntarii UVSAR au donat ieri măști unui număr de 50 de cetățeni, ca metodă de prevenție conform directivelor instituite de autorități la nivelul județului.

#noisuntemlamuncapentruvoi
#voistatiacasapentrunoi
#COVID19vomînvinge

06/04/2020

Începem a patra săptămână de luptă împotriva COVID19 la fel cum ne știți - la Centrul de Monitorizare și Comunicare Galați.

Acest lucru se datorează inclusiv partenerilor noștri de la Asociația Arhitecților Navali, care sprijină eforturile voluntarilor noștri într-o perioadă în care grija față de comunitate este una din prioritățile cele mai de seamă în gestionarea ... See more

« 2 de 5 »