Stiri

06/04/2020

Începem a patra săptămână de luptă împotriva COVID19 la fel cum ne știți - la Centrul de Monitorizare și Comunicare Galați.

Acest lucru se datorează inclusiv partenerilor noștri de la Asociația Arhitecților Navali, care sprijină eforturile voluntarilor noștri într-o perioadă în care grija față de comunitate este una din prioritățile cele mai de seamă în gestionarea ... See more

04/04/2020

Într-o perioadă în care toată atenția și dăruirea organizației se concentrează pe lupta împotriva COVID19, și atenția partenerilor UVSAR se îndreaptă asupra confortului voluntarilor noștri.

Le mulțumim pentru cadou celor de la Pelas Company și Policrom Media Galati, care ne-au pregătit tricouri personalizate special pentru Centrul de Monitorizare și Comunicare. ... See more

03/04/2020

Deși săptămâna este pe final, energia noastră încă este la cote maxime.

Ne bem cafeaua la distanță alături de prietenii de la Sprijin pentru Comunitate si Asistenta Umanitara, prin intermediul Tchibo România, cărora le mulțumim pentru toată susținerea!

#noisuntemlamuncapentruvoi
#voistatiacasapentrunoi
#covid19vominvinge

01/04/2020

Prietenii noștri de la Sprijin pentru Comunitate si Asistenta Umanitara ne-au facilitat un alt parteneriat, de care ne bucurăm foarte mult!

De pe 27 martie, primim în fiecare miercuri și vineri câte un meniu de la KFC pentru a ne menține în forță la jumătatea zilei.

Mulțumim, KFC, pentru generozitate!

31/03/2020

Chiar dacă ninge afară, începem ziua de marți așa cum ne știți - tot la Centrul de Monitorizare și Comunicare, iar mulțumirile noastre se îndreaptă, de această dată, către Fundatia Sensiblu.

Partenerul nostru susține activitatea de zi cu zi a voluntarilor UVSAR, contribuind astfel la mai buna gestionare a centrului în aceste zile. ... See more

« 3 de 5 »