Sustine si tu!

Cum te poti implica?

Fiind o organizatie non-guvernamentala si facand parte din sectorul non-profit, Asociatia pentru Instuire in Situatii de Urgenta – UVSAR Galati este sustinuta financiar prin sponsorizari facute de cetateni sau corporatii, programe structurale, cursuri de prim ajutor si fonduri provenite prin campania 2%.

Incepand cu anul 2014, firmele care fac sponsorizari au avantajul de a deduce pe mai multi ani cheltuielile facute cu sponsorizarea, astfel ca li se diminueaza impozitul pe profit datorat statului si in alt an sau alti ani, in afara celui in care s-a facut o sponsorizare mai consistenta.

Totodata, firmele care doresc sa faca sponsorizari nu sunt obligate sa aiba profit, dar trebuie sa respecte prevederile Legii nr. 32/1994 cunoscuta drept Legea sponsorizarii, cu modificarile ulterioare. Intre firma care face sponsorizarea si entitatea beneficiara (ONG-uri, autorităţi publice definite clar de lege sau persoane fizice) trebuie sa se incheie un contract de sponsorizare, care sa contina obligatoriu obiectul sponsorizarii, valoarea si durata acesteia, precum si drepturile si obligatiile partilor.

Sponsorizarea poate consta si in echipamente sau bunuri necesare echipei UVSAR, acestea fiind de un real ajutor in desfasurarea activitatii noastre zilnice (echipamente de protectie, combustibil, materiale sanitare, etc.).

Daca doriti sa sustineti activitatea UVSAR prin intermediul campaniei 2%, puteti descarca formularului aici.

Pentru operatori economici ne puteti contacta folosind adresa info@uvsar.ro .

Puteti dona si online, prin intermediul platformei EuPlatesc.ro, folosind tabelul alaturat.