Strada Episcop Melchisedec Ștefănescu 1

info@uvsar.ro

}

Program: Luni – Vineri: 09:00 – 17:00

}

Program:

Luni – Vineri: 09:00 – 17:00
w

Corespondență:

info@uvsar.ro

Adresa

Strada Episcop Melchisedec Ștefănescu 1

Devino voluntar UVSAR!

Asociația pentru Instruire în Situații de Urgență – UVSAR Galați, pregătește și implică voluntari în proiecte umanitare și operaționale (situații de urgență, căutări de persoane, asistență premedicală, s.a.m.d.), indiferent de sex, clasă socială sau alte criterii etnice. 

Voluntariatul reprezintă participarea voluntarului, persoană fizică la activități de interes public desfășurate în folosul altor persoane sau al societății, organizate de către persoane juridice de drept public sau drept privat, fără remunerație, individual sau în grup și este o activitate benevolă, desfășurată în baza Legii nr. 78/2014, ce reglementează activitatea de voluntariat.

UVSAR deține propiul Sistem Integrat de Management al Personalului Voluntar, ce facilitează integrarea acestora în programele noastre.

Georgiana Scutaru

Voluntar UVSAR – Coordonator PAPM

Fac parte din echipa UVSAR de aproximativ 4 ani. Am ales voluntariatul la UVSAR deoarece îți dă ocazia să faci ce te pasionează, învățând noi modalități de a face să te simți puțin ca un erou. Am realizat în această echipă cine sunt și ce îmi doresc!

Andreea Bujor

Voluntar UVSAR – Coordonator Relații Publice

Am cunoscut în UVSAR persoane noi, m-am responsabilizat, și cel mai important, am amintiri plăcute cu fiecare acțiune ce a trecut și am încheiat-o cu succes. Am trecut împreună peste toate provocările apărute și suntem din ce în ce mai uniți.

Nicu Crăciun

Prim-Vicepreședinte UVSAR

Am învățat și am dezolvat abilități noi, fac totul din plăcere și mă completează pe mine ca persoană voluntariatul în UVSAR. Toate antrenamentele desfășurate, cât și grupul format de acestea mi-a aratat ce înseamnă înțelegerea, solidaritatea dar și încrederea.

Iulia Nicolae

Voluntar UVSAR

Voluntariatul în UVSAR m-a ajutat foarte mult în dezvoltarea personală și m-a învățat enorm de multe despre prim ajutor. Am dobândit cunoștințe cât să mă descurc pe plan administrativ și am înțeles ce drum profesional doresc să urmez.

Și tu poți deveni voluntar!

Completează formularul aflat în continuare și înregistrează cererea ta. Înscrierea în programul de instruire al Asociației pentru Instruire în Situații de Urgență – UVSAR Galați, presupune absolvirea cursului ce conține 3 module specifice din domeniul nostru de activitate. În funcție de numărul de absolvenți, se vor selecta persoane pentru a deveni voluntari titulari ai asociației. 

CAPTCHA image

Mulțumim!

Vă stăm la dispozitie.

Ne puteți apela de Luni până Vineri între orele 09:00 – 17:00 sau contacta pe adresa de email info@uvsar.ro.

În cazul unor situații urgente, apelați numărul 0336 914.

Atenție! Numărul UVSAR 0336 914, este un număr de urgență propriu.

A nu se confunda cu numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Strada Episcop Melchisedec Ștefănescu 1

Telefon: +4 0336 401 480 / 0336 914

CAPTCHA image