Voluntariat

Devino voluntar UVSAR!

 

Asociatia pentru Instruire in Situatii de Urgenta – UVSAR Galati pregateste si implica voluntari in proiecte umanitare si operationale (situatii de urgenta, cautari de persoane, asistenta premedicala, s.a.m.d.), indiferent de sex, clasa sociala sau alte criterii etnice. Ai posibilitatea sa te implici activ in comunitatea din care faci parte dintr-un post operational sau administrativ, pe care il poti alege in functie de timpul liber de care dispui.

Voluntariatul reprezinta participarea voluntarului persoana fizica la activitati de interes public desfasurate in folosul altor persoane sau al societatii, organizate de catre persoane juridice de drept public sau de drept privat, fara remuneratie, individual sau in grup si este o activitate benevola, desfasurata in baza legii nr. 78/2014 ce reglementeaza activitatea de voluntariat.

UVSAR detine propriul Sistem Integrat de Management al Personalului Voluntar ce faciliteaza integrarea acestora in programele noastre.

Si tu poti deveni voluntar, trimite la adresa info@uvsar.ro, o scurta descriere a ta si datele de contact, alternativ ne poti contacta la numarul afisat in pagina de contact. (Atentie! Recomandam scrierea datelor de contact si in corpul mesajului!)

Important! Inscrierea in programul de instruire al Asociatiei pentru Instruire in Situatii de Urgenta – UVSAR Galati, presupune absolvirea cursului ce contine 3 module specifice din domeniul nostru de activitate. In functie de numarul de absolventi, se vor selecta persoane pentru a deveni voluntari titulari ai asociatiei.